Leave Your Message
010203
09co3

ЗА НАСЗА НАС

Shanghai Richfield Investment Co., Ltd. е еден од најголемите инвеститори на претпријатијата во Кина. Таа е сопственик на Shandong Richfeld Foodstuffs Co., Ltd., Shandong Richfield Foodstuffs Industry Co., Ltd., Shandong Richfeld Biotechnology Co., Ltd., Xuzhou Richfeld Food-stuffs Industry Co., Ltd., Shanghai Richfield International Trade Co., Ltd. и други компании. Регистрираниот капитал на групата е 12 милиони американски долари, а површината на фабриките е 60.000 квадратни метри. Вистинската инвестиција е 43 милиони УСД. Компанијата од групата е иновативно претпријатие за кафе кое интегрира цел индустриски синџир сушен со замрзнување; истражување и развој на кафе, производство, продажба и брендирање. Преку иновациите во синџирот на снабдување, и обезбедуваме на индустријата висококвалитетно специјално кафе, а истовремено обезбедуваме конкурентна цена.
 • Капиталот на групата е 12 милиони американски долари
  12 М
  Регистриран капитал
 • Вистинската инвестиција е 43 милиони американски долари
  43 М
  Вистинската вложена сума
 • површина на фабриките се 60.000 квадратни метри.
  60000
  Фабричка подна површина
Гледај Повеќе

ИНДУСТРИСКИ ПРОИЗВОДИпроизводи

Замрзнато сушено кафе
010203
Кафе торба за капе
010203
Зрно кафе
010203
Замрзнување сушени бонбони
010203

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Решение за синџири на целата специјализирана кафе индустрија

ИНОВАЦИЈАТА СОЗДАВА ВРЕДНОСТ

Преку иновациите во синџирот на снабдување, и обезбедуваме на индустријата висококвалитетно специјално кафе, а истовремено обезбедуваме конкурентна цена.

сертификатНаслов

 • 2020: го освои „претпријатието за висока технологија“
 • 2020 година: Положен „Систем за управување со квалитет ISO 9001 сертификат“
 • 2019: Ја освои титулата „Мали и средни претпријатија со висок раст во провинцијата Гуангдонг“
 • 2014: Од стратешки партнери. "
 • 2011: Одличен добавувач“
 • 2014: Го освои „Производот на познатиот бренд на провинцијата Гуангдонг“
 • ПРОИЗВОДИ НА ИНДУСТРИЈАТА5
ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИВЕСТИ

03/10 Дваесет и два
04/09 Дваесет и два
04/Дваесет и еден Дваесет и два
05/10 Дваесет и два
05/28 Дваесет и два
0102030405