Leave Your Message
010203
09co3

PËR NEPËR NE

Shanghai Richfield Investment Co., Ltd. është një nga investitorët më të mëdhenj të ndërmarrjeve të thara në ngrirje në Kinë. Ajo zotëron Shandong Richfeld Foodstuffs Co., Ltd, Shandong Richfield Foodstuffs Industry Co., Ltd., Shandong Richfeld Biotechnology Co., Ltd., Xuzhou Richfeld Food-stuffs Industry Co., Ltd., Shanghai Richfield International Trade Co., Ltd. dhe kompani të tjera. Kapitali i regjistruar i grupit është 12 milionë USD dhe sipërfaqja e fabrikave është 60,000 metra katrorë. Investimi aktual është 43 milionë USD. Kompania e grupit është një ndërmarrje inovative kafeje që integron të gjithë zinxhirin industrial të tharë në ngrirje; R&D për kafe, prodhim, shitje dhe markë. Nëpërmjet inovacionit të zinxhirit të furnizimit, ne i ofrojmë industrisë kafe specialiteti me cilësi të lartë duke siguruar çmim konkurrues.
 • Kapitali i grupit është 12 milionë USD
  12 M
  Kapitali i regjistruar
 • Investimi aktual është 43 milionë USD
  43 M
  Shuma aktuale e investuar
 • sipërfaqja e fabrikave është 60.000 metra katrorë.
  60000
  Sipërfaqja e katit të fabrikës
shikoni më shumë

PRODUKTET E INDUSTRISËprodukteve

Kafe e tharë në ngrirje
010203
Kafe me qese pikuese
010203
Kokrra kafeje
010203

PSE NA ZGJODHET NE

Zgjidhja e zinxhirit të industrisë së kafesë për të gjithë specialitetin

INOVACIONI KRIJON VLERA

Nëpërmjet inovacionit të zinxhirit të furnizimit, ne i ofrojmë industrisë kafe specialiteti me cilësi të lartë duke siguruar çmim konkurrues.

certifikatëDrejtimi

 • 2020: Fitoi "ndërmarrjen e teknologjisë së lartë"
 • 2020:Kaluar "Certifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë ISO 9001"
 • 2019: Fitoi titullin e "Ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme me rritje të lartë në Provincën Guangdong"
 • 2014: Nga partnerët strategjikë. "
 • 2011:Furnizues i shkëlqyer "
 • 2014: Fitoi "Produktin e markës së famshme të provincës Guangdong"
 • PRODUKTET E INDUSTRISË5
LAJME

LAJMET E FUNDITLAJME