Leave Your Message
010203
09co3

TENTANG KAMITENTANG KAMI

Shanghai Richfield Investment Co., Ltd. nyaéta salah sahiji investor perusahaan freeze-garing panggedéna di Cina. Éta gaduh Shandong Richfeld Foodstuffs Co., Ltd., Shandong Richfield Foodstuffs Industry Co., Ltd., Shandong Richfeld Biotechnology Co., Ltd., Xuzhou Richfeld Food-stuffs Industry Co., Ltd., Shanghai Richfield International Trade Co., Ltd. jeung pausahaan séjén. Ibukota grup anu kadaptar nyaéta 12 juta USD sareng daérah pabrik 60,000 méter pasagi. Investasi sabenerna nyaéta 43 juta USD. Pausahaan grup mangrupa perusahaan kopi inovatif ngahijikeun sakabeh ranté industri freeze-garing; kopi R & D, manufaktur, jualan na branding. Ngaliwatan inovasi ranté suplai, urang nyadiakeun industri jeung kopi husus kualitas luhur bari mastikeun harga kalapa.
  • Modal grup nyaéta 12 juta USD
    12 M
    Modal kadaptar
  • Investasi sabenerna nyaéta 43 juta USD
    43 M
    Jumlah sabenerna invested
  • aréa pabrik anu 60.000 méter pasagi.
    60000
    Wewengkon Lantai Pabrik
nempo leuwih

PRODUK INDUSTRIproduk

Naha milih kami

Sakabeh husus Kopi Industri Chain Solusi

Inovasi nyiptakeun nilai

Ngaliwatan inovasi ranté suplai, urang nyadiakeun industri jeung kopi husus kualitas luhur bari mastikeun harga kalapa.

sertipikatJudul

  • 2020: Kéngingkeun "perusahaan téknologi tinggi"
  • 2020: Lulus "Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO 9001"
  • 2019: Meunangkeun gelar "Pertumbuhan Tinggi Usaha Leutik sareng Sedeng di Propinsi Guangdong"
  • 2014: Ku mitra strategis. "
  • 2011: Panyadia alus teuing "
  • 2014: Meunang "Produk Brand Inohong Propinsi Guangdong"
  • PRODUK INDUSTRI5
WARTA

BÉRITA PALING ÉNGGALWARTA

03/10 duapuluh dua
04/09 duapuluh dua
04/dua puluh hiji duapuluh dua
05/10 duapuluh dua
05/28 duapuluh dua
0102030405